naamloos
Door: Lauraiwema
Blijf op de hoogte en volg Laura
26 Maart 2012 | Nederland, Amsterdam
Hoi Allemaal,
Ik zal eerst weer even vertellen hoe het gisteravond was en daarna verder gaan met de dag van vandaag.
Zaterdagavond
In de Soggy Dollar Bar was er een White Sensation Party. Om half 11 zijn wij richting de bar gegaan. Ik was de bob dus heb de hele avond aan de cola gezeten. Eenmaal binnen viel ons op dat veel mensen in een andere kleur liepen dan wit (misschien een zonnesteek ofzo). Dit vonden wij wel een beetje raar en een apart gezicht. Na gezellig gekletst te hebben met de mentor van Bianca zijn wij de dansvloer onveilig gaan maken. De daggermoves van Bianca werden vanavond achterwege gelaten i.v.m. met de muziekstijl. Het was een super gezellige en leuke avond met veel goede muziek en gezellige mensen. Het was wel grappig dat de after party al om 3 uur begon haha. Na een tijdje begon het ook nog eens te regenen en liep de tent snel leeg. Uiteindelijk lagen wij om kwart voor 5 in onze bedjes om vervolgens er weer om 9 uur uit te gaan om te gaan skypen. Intotaal hebben wij dit weekend dus maar 8 uurtjes geslapen.
Zondag
Ik had om 9 uur mijn wekker gezet. Helaas werd ik niet wakker van mijn wekker, maar van Melinda die aan het proberen was de toetsen van haar laptop door de laptop zelf te drukken. Na een opmerking hierover is zij heeeel rustig verder gaan typen en ging na 5 minuten die stomme wekker af. Wat was ik moe zeg en dan had ik nog niet eens iets gedronken. Eerst heb ik gezellig op skype gezeten met mijn opa en oma! Zij hadden alleen mijn verslag nog niet gelezen en tot op heden nog niet gereageerd.. toch wel een beetje jammer. Na het gezellige gesprek met mijn opa en oma ben ik verder gaan skypen met mijn moeder, vader en Michel die al druk met de voorbereidingen bezig waren voor het vertrek van Michel naar mij toe. Waar ik mij nu al op kan verheugen is de oude kaas die in zijn koffer zit!!!!!!! Daarnaast ook de knakworstjes, zonnebrand, pakken soep en de snoepjes! Laat Michel maar komen. Morgen zal hij om half 2 aankomen op het vliegveld samen met Dennis (vriend van Melin). Ik ben heel erg benieuwd wat zij van dit eiland vinden. Vrijdag zullen de vader en moeder van Bianca komen dus vanaf volgende week zal alles anders zijn (dit natuurlijk in positieve zin).
Na het skypen zijn wij boodschappen gaan doen en ons daarna klaar gaan maken om naar het strand te gaan. Gister had ik alleen wel te lang met mijn rug in de zon gezeten en hier vandaag de consequenties van ondervonden.. Toen ik het niet meer hield in de zon zijn wij lekker op het terras gaan zitten en hebben wat gedronken en gegeten (bitterballen, broodjes met geitenkaas en tomatensalsa). Daarna zijn wij weer even de zon in gegaan en heb ik vervolgens met mijn shirt over mijn hoofd gelegen erg charmant, maar super lekker.
Vanavond heeft Bianca gekookt. De aardappeltjes zagen er in het begin een beetje raar uit, maar smaakten heerlijk.
Mijn verslag is een beetje kort vandaag, omdat ik mij echt niet lekker voel door de zon.. Ik wilde een paracetemol in nemen, maar wij zijn er gister achtergekomen dat dit zetpillen waren.. altijd gezellig. Wij moeten ons ook nog even voorbereiden op het gesprek van morgen.
Morgen ga ik proberen een langer verslag te maken. En dit doe ik dan niet alleen, maar gezellig met Michel!
Heel veel liefs
xx
Zaterdagavond
Zondag
Heel veel liefs
xx
26 Maart 2012 - 07:19
Oma :
lieve Laura je verslag was weer super ik heb ze allebij gelezen ook die van gisteren ben vandaag niet gaan sporten wij hebben het hier ook druk wij zijn namelijk de gang aan het schilderen gisteren hebben wij nog even met Rene gesproken die zat op chantal haar computer hier is het ook mooi weer dus ga ik gauw een was buiten hangen kijk jij wel een beetje uit om steeds in de zon te gaan anders loop je steeds met pijn en dat is niet leuk en ook niet goet voor je huid neem dat nou eens van je oma aan ........nou liefje nog even dan is Michel bij je hij zit nu in het vliegtuig de boffert kus oma xxxxxxxxxx -
26 Maart 2012 - 07:36
OPA:
Moge LAURA,
Volgens mij is er niets te dol op het eiland ik kan mij voorstellen dat je aan het ritme gaat wennen maar alleen als je jong bent want met die snelheid waarmee jullie leven zou ik toch af en toe een dag rust moeten nemen,maarja je bent jong en je wilt wat toch.Vandaag staat er weer een weekje Sint M voor de boeg, nu is MICHEL onderweg kunnen jullie gezamelijk ook leuke dingen doen.Nu meisje ik wens je weer een hele fijne week toe en tot de volgende keer.
KUSXXX OPA -
26 Maart 2012 - 08:29
Papsekee:
Lieve Laura,
kijk maar uit met die zon! Kan echt verradelijk zijn. Goed insmeren en zo. Ik heb vanmorgen Michel weg gebracht. Ouders van Dennis en Dennis stonden al te wachten in de hal. Hij heeft nog gebeld toen hij door de douane was. Hij heeft twee koffers bij zich. Dit in verband met de extra zaken die hij moest meenemen. Niet normaal wat een hoeveelheid spullen. Zelf was z'n koffer 16,8 kilo maar de extra spullen waren ook nog eens 14 kilo. Dus in twee koffers gepropt. Voor Michel geen probleem natuurlijk....
Ik ben weer snel gegaan en weer in bed gekropen. Ik was om kwart over 9 op mijn werk dus rustig aan gedaan.
Voor jullie begint weer een nieuwe week op stage. Benieuwd naar jullie ervaringen deze week. Vandaag natuurlijk de boys ontvangen en wegwijs maken. Michel heeft er veel zin in! Volgende keer skypen met jullie twee, dat is toch wel apart!
Nou meissie, droom zacht van BOB's, rare aardappeltjes en verbrande lichaamsdelen,
Heb een goede week!
xxxxpapsekee -
26 Maart 2012 - 08:37
Astrid Gooijer:
Hallo Laura,
Hier ben ik weer, heeft even geduurd, sorry!!!!!!
Ik zit te genieten van jullie reisverslagen, die bol staan van de cultuur, en van het uitgaan en ontmoeten van nieuwe mensen, helemaal te gek, ik wou dat ik dit nog eens zou kunnen meemaken, maar ja, ben al getrouwd, heb drie kinderen, een baan, en dan heb je daar geen tijd meer voor, dus wees maar blij en bevoorecht dat jullie dit kunnen en mogen doen.
Ik wens jullie heel veel plezier met de nieuwe aangevoerde mannen die vanmiddag op het vliegveld gedropt worden.
Veel liefs, AStrid -
26 Maart 2012 - 08:52
Loes:
Lieve Laura,
Ja, de zon kan verraderlijk zijn en je moet er altijd voor oppassen, zelfs als het bewolkt is, bestaat er een kans dat je nog kunt verbranden. Ik hoop dat je snel opknapt, want het wordt natuurlijk nu helemaal een feestweek voor je, als Michel vanmiddag voor je neus staat!
Veel plezier!
XX Loes -
26 Maart 2012 - 14:52
Nynke En Arjen:
Hey Laura,
We zijn je elke dag aan het volgen hoor! Ik had nog even met je moeder gesproken op het feest van opa en oma. De verslagen zijn erg leuk om te lezen en je maakt veel mee! Geniet er nog van en veel plezier...
Groetjes -
26 Maart 2012 - 15:00
Yvonne Bauer:
Hoi Laura,
Wat een feestbeesten zijn jullie!!
Hoop dat je niet zoveel last hebt van je verbranding als Bianca vorige keer.
Laat de jongens ook maar goed oppassen!
En geniet vooral van je oude kaas.
Liefs, Yvonne
26 Maart 2012 - 15:30
Marijke:
Laura
ik weet niet of mij berichtje bij je binnen komen, ik blijf het proberen. Nu veel plezier en maak er wat moois van met Michel en de rest -
26 Maart 2012 - 19:06
Mama:
Hey schatje,
Een beetje laat voor een reactie en waarschijnlijk heb je ook geen tijd om het te lezen.
Is de reis van de jongens goed gegaan? Zij zij zonder problemen dor de douane gekomen. Ik hoop het.
Spreek je morgen weer.
X LY -
26 Maart 2012 - 19:25
Conny:
Groetjes. -
26 Maart 2012 - 20:28
Corina:
hoi meid,
Leuk hoor dat Mich eindelijk komt :) Je hebt hem vast wel gemist!
Ik heb het weekend geen verslagen van je gelezen .. dit omdat ik met vrienden van zwemmen een weekendje weg was :) Superrr gezellig! Heerlijk achterop de motor bij Maickeltje!
Lekker gekart zondag! Was super stoer.. :)
Vanmorgen jonge.. ik was gestressed! Kwam dus zondagavond heel laat thuis en de zomertijd was ingegaan.. maar had mijn wekker dus niet vooruit gezet..
Had vanmorgen ene toets om half 9.. dus 10 voor 7 de bus.. werd ik om 5 voor 7 wakker gemaakt door mijn paps.. kutt!! Dus heeel snell spuillen pakken en weggegaan .. had ik kwartier later de bus gemist.. dus zou eigenlijk te laat komen op de toets..
kwam ik gelukkig 1 minuut te laat doordat de bus optijd in Zwolle was...
Stomme zomertijd ;)
Nu maar hopen dat ik de toets heb gehaald ... -
26 Maart 2012 - 20:30
Corina:
Oja! ;) En vanmiddag naar mijn lieve nichtje geweest in Wageningen! Ze begint steeds meer woorden te begrijpen! Echt leuk om te zien
Nou meid.. veel plezier dar en zeker met Mich!